биоенергийна регулация fohow

FOHOW БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТИЧЕН МАСАЖЕН   АПАРАТ(FOHOW BIOENERGY MASSAGER)  съчетава традиционните китайски медицински техники и постиженията на съвременната наука в областта на биоинформатиката,биоенергията и неврологията.Устройството включва специални ръкавици,които осигуряват директен ефект върху биологично активните точки,което допринася за бързото пречистване на меридианите,подобряване на кръвообращението и циркулацията на IQ(жизнена енергия),премахване на застоя на кръвта,елиминиране на патогени в тялото,премахване на болката и възтановяване Баланс на Ин и Ян във вътрешните органи.

Принцип на действие

Принципът на нейното функциониране се основава на изучаването на меридианите на традиционната китайска медицина,чийто ключов аспект е изразът : „там, където има пропускливост,няма болка,където няма пропускливост,се появява болка“.

В този случай се разбира , че препятсвието засяга циркулацията на жизнената енергия и кръвообръщението,поради факта , че се образуват стагнации,които са причина за  иболката.

Меридианите на човешкото тяло са нишките на живота.Те свързват пет плътни органа(черен дроб,  бели дробове, далак ,бъбреци , панкреас) ,шест празни (стомах , сърце,жлъчен мехур , пикочен мехур , дебело черво , тънки черва ) с крайници и играят ключова роля в терапевтините техники.

Основни предимства на масажната сесия с апарата FOHOW

1.Елиминиране на токсините, пречистване на кръвта.

2.Подобряване на кръвообращението и клетъчната оксигенация.

3.Ускоряване на метаболизма(мускулен-  отслабващ и тонизиращ ефект).

4.Повишаване на клетъчната активност, укрепване на имунитета и увеличаване на способността на организма да се лекува.

5.Намаляване на отока, премахване на болката, укрепване на костно-ставната система и мускулите.

6.Регулиране на централната нервна система, подобряване качесвото на съня.

7.Регулирана на системата за вътрешна секреция, оформяне на тялото и красота.

8.Прецистване на енергийни меридиани, премахване на застоя на кръв.

9.Лимфен дренажен ефект.

10.Коригиране на стойката на гръбначния стълб.

11.Богат ефект от емоционалното освобождаване и пречистване.

12.Ефект от   клетъчната микровибрация.

13.Отключване и укрепване на енергията на бъбреците(увелиаване на жизнената сила на тялото-QI енергия)

НАСЪРЧАВА  КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО:

Енергията на устройството има способността да прониква дълбоко в тялото.  В резултат на това кръвоносните съдове се разширяват, със значително подобрение на притока на кръв, намаляване на вискозитета на кръвта,подобряване на микроциркулацията на кръвта,което значително увеличава способността за съхраняване на кислород и елиминиране на въглероден двуокис.

АКТИВИРА НЕРВНИТЕ И МУСКУЛНИТЕ ТЪКАНИ:

След прилагане на био-електриеска енергия за стимулиране на нервите и мускулите,тя може да инервира или възсанови силно увредената нервна система.Като такъв мускулът се укрепва и възстановява,като мускулното напрежение се премахва.В резултат на това се подобрват пациенти страдащи от инсулт,парализа и мускулна атрофия.

РЕГУЛИРА ХРАНОСМЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА:

Помага за регулиране на системата и жлезите с вътрешна секреция.Всики органи регулирани от ендокринната система подобряват функциите си.

ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН ЕФЕКТ:

FOHOW BIOENERGY MASSAGER увеличава броя на белите кръвни клетки и подобрява противовъзпалителния ефект и указва мощен антисептичен ефект върху нашето тяло.

Аналгетичен  ефект:

След като биоелектрическата енергия навлезе в нервите на тялото, тя може да облекчи или премахне всяко напрежение и болка, причинени от недостатъност на нервната система.

ПРЕМАХВА УМОРАТА:

По време на процеса на проникване в организма на био-електрическа енергия,се увеличава отделянето на ендорфини и се повишава чуството на радаст и щастие.Така става елиминирането на физиеската умора.

ПРЕЧИСТВА И ДЕТОКСИКИРА:

Наблюдава се подобряване на кръвообръщението и увелиаване на метаболизма.

В следствие на детоксикацията киселинността намалява и средата се алкализира ,токсините се елиминират от тялото.Триглицеридите и холестеролът намалява.Възстановява се здравето.

ТОНИЗИРА КОЖАТА,НАМАЛЯВА БРЪКИТЕ И ФИННИТЕ ЛИНИИ И ПОДОБРЯВА ВЪНШНИЯ ВИД НА КОЖАТА

ЗАБОЛЯВАНИЯ ПРИ КОИТО СЕ ПРИЛАГА БИОЕНЕРГИЕН МАСАЖ( FOHOW BIOENERGY MASSAGER)

ЗАБОЛЯВАНИЯ НА СТОМАШНО ЧРЕВНИЯ ТРАКТ,

РЕВМАТОЛОГИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ПСОРИАЗИС,ПЕРИАРТРИТИ,ВЪЗПАЛЕНИЕ НА СТАВИ,ТРАВМИ НА ГРЪБНАНИЯ СТЪЛБ,ДИСКОВИ ХЕРНИИ, ЦЕРВИКАЛНИ ОСТЕОАРТРОЗИ, ШУМ В УШИТЕ,АВТОИМУННИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ДИАБЕТ,ДИАБЕТНА ПОЛИНЕВРОПАТИЯ,БЪБРЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,УРОЛОГИЧНИ И ГИНЕКОЛОГИНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.НЕВРОЗИ,БЕЗСЪНИЕ,ПРОБЛЕМНА МЕНОПАУЗА,ИСХЕМИЧНА БОЛЕСТ,ПРОБЛЕМИ С КЪВНОТО И ДР.

БИОЕНЕРГОМАСАЖОР И СПА-КАПСУЛА. Това са най-новите разработки в сферата на Тибетската медицина. Официални представителства са в повече от 90 държави.

БИОЕНЕРГОМАСАЖОРЪТ се използва официално и в медицински учреждения, санаториуми, поликлиники, ковид-отделения.

1 процедура на Биоенергомасаж замества едновременно 7 различни техники (акупунктура, моксатерапия, туйна, гуаша, физиотерапия, класически, вакумна терапия).

Една процедура с Биоенергомасажор Fohow се равнява на:

  • 10 сесии ръчен масаж
  • 45 минути лимфна детоксикация
  • 1 час пречистване на енергийните канали на цялото тяло
  • еквивалентно на бягане на 6 км за премахване на мазнини
  • три процедури за избелване и овлажняване на цялото тяло
  • абсорбция на аниони в продължение на 3 часа
  • 500 повторения на лицеви опори
  • детоксикация на 4,1 грама токсини от вътрешните органи

И още много терапевтични свойства!

СПА – КАПСУЛА (Термоинфрачервен масажор)

Използването на капсулата в продължение на 30 минути е равносилно на бягане на 10-15 км и ви позволява да изгаряте калории удобно и ефективно, без да се чувствате горещи и напрегнати.

Спа-капсулата е подходяща за хора:

– в предболничен период, с хронични заболявания;

– тези, които са подложени на стрес;

– в ситуации на бърза умора;

– лошо качество на съня;

– нарушения на нервната и храносмилателната система;

– при наличие на студени и влажни патогенни фактори, ревматоидни заболявания, студ в утробата, проблеми на пикочно-половата система;

– тези, които искат да отслабнат

Времетраенето на една сесия може да варира от 20 до 50 минути. Ако е възможно да го използвате в комбинация с Биоенергомасажор, ефектът ще бъде още по-ярък.

И двата апарата работят на дълбоко клетъчно ниво.